AffischerAffärstryckAllmänna sällskapAllmänna utställningar och mässorAlmanackorFackföreningstryckFanzinerGöteborgGöteborgs universitet och högskolorIdrott, lek och spelInternationella relationerJubileumsutställningen i Göteborg 1923KonstLönestatistik och ackordprislistorMuseer, stiftelser och fonderMusik och teaterNykterhetsrörelserPersonverserPartitryckPolitik och förvaltningSakkunnigutlåtandenTelefonkatalogerUnderhållning, fester och ceremonierVisor och dramatik
This is the "Frambeställning av material" page of the "Vardagstryck på Göteborgs universitetsbibliotek" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content
Reklam- och informationsmaterial från företag, institutioner, organisationer och föreningar.
Last Updated: Aug 13, 2015 URL: http://libguides.ub.gu.se/vardagstryck Print Guide RSS Updates

Frambeställning av material Print Page
  Search: 
 
 

 

Läsesalen på Humanistiska biblioteket

 

Frambeställning av material

Allt material i vardagstryckssamlingen på Humanistiska biblioteket går att beställa fram till läsesalen, det är inte tillåtet att låna hem. Materialet är uppställt enligt klassifikationssystemet SAB och ligger sorterat alfabetiskt eller kronologiskt i kapslar. Det kan dock finnas avdelningar som är helt, eller delvis, osorterade. En del samlingar är omfattande medan andra består av en eller två kapslar. De flesta av samlingarna är avslutade, vilket innebär att det inte längre tillkommer nytt material. Stora luckor kan finnas i såväl avslutade som löpande samlingar.

Vissa avdelningar är katalogiserade i bibliotekskatalogen GUNDA och då görs beställningen där. I annat fall måste en manuell beställning göras på plats i biblioteket, se information nedan. Det anges på respektive avdelning om materialet finns att beställa i bibliotekskatalogen eller inte.

Tänk på att framtagningstiden är 3 timmar och beställningen måste göras före kl. 15 för att vi skall hinna att plocka fram materialet samma dag. Beställningar på kvällar eller helger plockas fram nästa vardag.


Vid frambeställning av material som inte finns i bibliotekskatalogen GUNDA

Du hittar kvitton för frambeställning vid informationsdisken i entrén på Humanistiska biblioteket. Ange följande information på kvittot och glöm inte dina kontaktuppgifter.

Signum:
Titel/Institution/Person:
Delmängd/Årtal/Tryckår:
Ort (om tillämpligt):
Dagens datum:
Kontaktuppgifter:
 
Exempel:
Signum: Okat Iköz
Titel: Göteborgs Lucia : program vid luciakröningen
Tryckår: 1936
 
 

Description

Loading  Loading...

Tip